כדורי מגהגלופלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/08/2003 | 18:15 | מאת: משה

אמי חולת סכרת,להקלה לכאבי פרקים היא נוטלת 2 כדורים ביום של מגהגלופלקס(נחשב לתוסף מזון). ברצוני לדעת אם הכדורים הנ"ל משפעים על רמת הסוכר.

14/08/2003 | 21:56 | מאת:

שלום משה תצטרך לפנות ליצרן ולשאול. לימור איזנבוד

17/08/2003 | 04:24 | מאת: מג"ר רונית מינקוב

גלוקוזאמין- אחד ממרכיבי המגהגלופלקס עלול להגביר תנגודת הגוף לאינסולין . אחוזי ההיארעות של התופעה אינם גבוהים אך מחייבים בקרת רמות סוכר הדם במהלך הטיפול בחולי סכרת. מג"ר רונית מינקוב רוקחת מומחית בפרמקולוגיה קלינית,צמחי מרפא ותוספי מזון מ.נ שרותי פרמקולוגיה ורפואה בע"מ

30/11/2004 | 10:45 | מאת: שלמה

אני אחרי ניתוח אתרסקופיה עדין עם מגבלות בבירכיים מגה גלופלקס יעזור?