תנאי אחסנה של תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/08/2003 | 12:36 | מאת: קק

שלום לך, אני משתמשת באופן יומ-יומי בתרופה -אלטרול.(במינון בנוני 150 מ"ג). לפני כשבועיים ,רכשתי את התרופה ושכחתי להוציאה מהמכונית לפחות יומיים שלושה, עם תחילת השימוש בתרופה שהייתה באריזות שנשארו באוטו, חזרו לי הבעיות שבגינם התחלתי לקחת את התרופה (נדודי שינה, חרדה וכד') האם יתכן כי אחסנה לא נכונה, במקום חם מאד יגרום ל"קלקול" התרופות ? אודה על תשובתך

14/08/2003 | 21:40 | מאת:

שלום קק לפחות על פי הוראות היצרן הדבר בהחלט יתכן. לימור איזנבוד