UTROGESTAN

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/08/2003 | 08:24 | מאת: נשית

אני צריכה ליטול את הכדורים הנ"ל, שבועיים בחודש. הרופא המליץ ליטול בבוקר, על קיבה ריקה ולהמתין שעה עד לארוחה. בעלון המצורף לתרופה, מצויין שהכדור מרדים ושיש ליטול אותו לפני השינה. אז מתי ליטול? (אני טיפוס של לילה ואוכלת עד קרוב לשינה) תודה

14/08/2003 | 21:39 | מאת:

שלום נשית לקחת כמו שהרופא המליץ. אם תחושת הנמנום תהיה לא נוחה לך, רק אז עברי ללקיחה בלילה לפני השינה. בכל מקרה בימים בהם תתחילי את הלקיחה, המנעי מנהיגה או פעולה מסוכנת אחרת עד שתלמדי את השפעת הכדור. לימור איזנבוד