האם יש תרופה...?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/08/2003 | 22:44 | מאת: שרית

שלום רב, בתי בת ה-17 סובלת בשבועות האחרונים מחום גוף נמוך מאוד (פחות מ- 36 מעלות!). תלונותיה העיקריות הן על עייפות, חולשה ותחושת קור תמידית. בדיקות הדם שעשתה יצאו תקינות. האם ידוע לך על תרופה כלשהי שתוכל להחזיר את חום גופה לנורמלי? האם יש בדיקות נוספות שרצוי לערוך? ומה יכולה להיות הסיבה לחום נמוך כזה? תודה, וסליחה על אוסף השאלות...

08/08/2003 | 23:33 | מאת:

שלום שרית לחום גוף נמוך יכולות להיות סיבות שונות, כאשר הראשונה היא אנמיה. מכיון שאת טוענת כי בדיקות הדם יצאו תקינות, כדאי להמשיך ולברר את מקור הבעיה בפיקוח של רופא. אין תרופות שמעלות את חום הגוף. לימור איזנבוד