אפובנט - דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/03/2003 | 17:57 | מאת: אירית

שלום רב, בתי בת 10.5 חודשים היא משתעלת, יש לה ליחה ומצפצפת. בעבר היא קיבלה את התרופה: אירובנט וזה עזר לה מאוד. היום היינו אצל הרופאה והרוקח נתן לנו אפובנט, וטרבולין. רציתי לדעת אם האפובנט זו גירסה חדשה של האירובנט. זה מאוד דחוף מפני שאני צריכה להתחיל בטיפול ואני לא רוצה להתחיל בטיפול לפני שאני בטוחה שזו התרופה הנכונה. תודה מראש, אירית

13/03/2003 | 23:37 | מאת:

שלום אירית ותודה על פניתך אירובנט ואפובנט הם שני תכשירים זהים המיוצרים על ידי שתי חברות שונות. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם