כדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/08/2003 | 20:57 | מאת: יהל

שלום, אני בת 15, קיבלתי מחזור בגיל 12 ומאז כמעט כל פעם יש לי כאבי חזקים! (כאבי בטן, גב ורגליים). כבר לקחתי אקמול, דקסמול, אדוויל, נורופן ועוד(כל פעם כשכדור כבר לא עזר לי עברתי לכדור אחר). רוב הכדורים עזרו בקושי(לאחר כשעה של כאבים מתחזקים, או לאחר שלקחתי עוד כדור). בזמן האחרון אני משתמש באדקס- שבדר"כ עוזר לאחר כחצי שעה ומשפיע למספר שעות. כתוצאה מכך אני נאלצת לפעמים לקחת 3 או 4 כדורים ביום (אדקס). כמה זמן בממוצע לוקח לכדור להשפיע? האם אפשר להתמכר לכדורים אלו, והאם לקיחה מרובה שלהם יכולה לגרום נזק? האם יכול להיות שהשפעת הכדורים מפסיקה/לוקחת זמן בגלל שאני לוקחת הרבה מהם? בתודה מראש, יהל

08/08/2003 | 23:30 | מאת:

שלום יהל הכדור אדקס מיועד ללקיחה 3-4 פעמים ביום. אני מניחה שאת לוקחת אותו רק מספר קטן של ימים בכל חודש ואחר כך מפסיקה עד החודש הבא. אין בכך נזק. בד"כ לכדור לוקח 30-40 דקות להשפיע כך שאין שום עיכוב בהשפעת הכדורים אצלך. לימור איזנבוד

09/08/2003 | 04:46 | מאת: יהל

תודה רבה! עזרת לי מאוד!