תופעות לוואי של תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/08/2003 | 22:09 | מאת: שמואל גרין

לאחר שמוש של 10 שנים בתרופות "לרגקטיל", "נוזינן" ו"מודיטן" נשרו כל השיניים בפי. קבלתי תרופות אלה במסגרת אישפוז לאחר מלחמת יום כיפור. בגיל 35 נשרו כל השיניים בפי. מה ידוע לך על התופעה והאם יש קשר בין הטיפול לנשירת השיניים? בתופעות הלוואי של התרופה לא מצויינת תופעת לוואי זו. האם ידוע לך היכן אוכל למצוא חומר כתוב על תופעת לוואי זו בספרות המקצועית של הרופאים, הרוקחים או חברות התרופות. תודה רבה לתשובתך.

08/08/2003 | 22:55 | מאת:

שלום שמואל גרין לתרופות שציינת אין תופעת לוואי הקשורה עם השיניים. יתכן ובזמן האשפוז לא היתה אצלך הקפדה יתרה בנושא השיניים והגיינת השיניים דבר שגרם או החמיר בעיות בפה שהיו עוד קודם. אם אתה רוצה לקרוא על התרופות הללו תוכל להכנס לכל ספריה רפואית, באוניברסיטה/טכניון ולקרוא. לימור איזנבוד