בקשה לעזרה נגד "שושנת יריחו"

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/08/2003 | 14:23 | מאת: טניה

01/08/2003 | 14:24 | מאת: טניה

האם זו מחלה שעוברת או שהיא הופכת להיות מחלה כרונית? האם יש תרופה אלטרנטיבית מועילה? איפה אפשר לקור על המחלה הזאת? תודה על כל מידע או עצה טניה

08/08/2003 | 22:36 | מאת:

שלום טניה למיטב ידיעתי זו מחלה שעוברת בסופו של דבר, אך בדרך היא עושה כיב בעור, אשר מגליד אחרי זמן לא קצר, ומותיר צלקת על העור. חשוב לאבחן אצל רופא עור שאכן מדובר בשושנה ולקבל ממנו טיפול. לא ידוע לי על טיפול אלטרנטיבי. אם תכנסי למנוע חיפוש GOOGLE ותחפשי את הערך "שושנת יריחו" תקבלי הרבה מאד קישורים. לימור איזנבוד