ASPERTAME

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/08/2003 | 12:24 | מאת: דיאט

שלום, האם זה נכון שכשהחומר ASPERTAME עולה על 30 מעלות הוא הופך לרעל ...? וכל ההמלצות על המנעות משתיתו נכונות ? האם תוכלי להרחיב עליו מעט ואיפה אוכל למצוא פרטים נוספים על החומר והשפעותיו ? תודה,

04/08/2003 | 07:59 | מאת:

שלום דיאט תוכל למצוא חומר על ההשפעות המזיקות של אספרטיים בהמון מקורות. הבאתי לך שני לינקים לדוגמא: agribio.snunit.k12.il/main/upload/files/substerat.doc stwww.weizmann.ac.il/g-chem/center/homer%20morin/sugar4.ppt לימור איזנבוד