אמלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/08/2003 | 11:28 | מאת: סימה

שלום רב, אני משתמשת באמלה כבר תקופה ארוכה (לאלחוש לצורך אפילציה). על ההתוויות כתוב, שהשימוש לבעלי/ות אנמיה אסור. השבוע השתמשתי בה שוב, ולא יכולתי לקום ממיטת הדפילטורית בשל סחרחורות איומות. 1. האם יש קשר בין אמלה לסחרחורת? 2. אולי את תוכלי לפתור את השאלה בעניין - מה הקשר בין אמלה לבין אנמיה (אני אנמית כרונית, HGB 9.2). תודה מראש, סימה

04/08/2003 | 07:46 | מאת:

שלום סימה כנראה שאין קשר. את משתמשת בתכשיר אולי לתקופה ארוכה אך במרווחי זמן גדולים, כך שזהו איננו שימוש כרוני. התרופה אינה גורמת לאנמיה. לימור איזנבוד