רסקיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

31/07/2003 | 15:32 | מאת: לולי

שלום רב קיבלתי תרופה זאת והאם אני יכולה להישתמש איתה-? האם היא מכילה גם אלכוהול, ויש חשש לתופעות לוואי? בנוסף לתרופות הפסיכיאטריות שאני מקבלת -אפקסור וגאודון. תודה רבה מאד. לולי

04/08/2003 | 07:33 | מאת:

שלום לולי התרופה עשויה מפרחי באך ולפי הוראות היצרן היא בטוחה לשימוש בכל מצב, גם בהריון והנקה וגם בילדים. היא ניתנת לשימוש יחד עם התרופות שציינת. אין חשיבות לנוכחות/אי נוכחות של אלכוהול מכיון שהצריכה היא מס. טיפות בכל פעם. לימור איזנבוד