אפקסור ER

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/07/2003 | 16:47 | מאת: טל

שלום רב, הנני נוטלת אפקסור במינון של 75 מ"ג ליום כ - 4 חודשים לאחר שימוש של לוסטרל כ - 6 חודשים אשר גרמו לי לתופעות לוואי רבות. המעבר לאפקסור אכן שיפר והקטין את התופעות אך לצערי עדיין אני חשה חוסר חשק מיני וקושי להגיע לאורגזמה. האם יתכן כי זה אכן תופעת לוואי של הכדורים? והאם ישנה תרופה אחרת מאותה משפחה אשר יכולים להפחית תופעה זו? תודה על העזרה.

03/08/2003 | 07:46 | מאת:

שלום טל שתי הבעיות שציינת אכן מאפיינות את התרופה. לצערי הן מאפיינות הרבה תרופות ממשפחה זו, ולכן קשה להמליץ לך על פתרון חלופי. לימור איזנבוד