diprosone

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/07/2003 | 09:58 | מאת: יעל

התרחיץ Diprosone ניתן לי כאחת מדרכי הטיפול בנישירת שיער מוגברת. אני מטפטפת טיפות על הקרפקפת פעמיים בשבוע לאחר החפיפה. לאיזה שינוי עלי לצפות? מה הפעולה של התרופה? (האם מדובר בסוג של סטרואיד?) בתודה מראש, יעל.

03/08/2003 | 07:44 | מאת:

שלום יעל לעיתים הנשירה נגרמת כתוצאה מדלקת כלשהי בעור הקרקפת. התרופה מיועדת לטיפול בדלקת מהסוג הזה ועל ידי כך לפתור את בעית הנשירה. התרופה מכילה סטרואידים. לימור איזנבוד

03/08/2003 | 18:22 | מאת: יעל

שלום, האם ידוע לך כמה זמן רצוי להשתמש בתרחיץ, האם יש הגבלה מסויימת? האם קשקשת יכולה להוות תופעת לוואי לשימוש בדיפרוזון? שוב תודה, יעל