אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/07/2003 | 00:57 | מאת: malia

אני נוטלת אלתרוקסין כבר כמה שנים. בד"כ בבוקר, לעתים אני שוכחת ולוקחת בערב. האם יכול להיות שהתרופה משפיעה על שינה (כלומר מפריעה לשינה)? האם יש המלצה מיוחדת מתי כדאי לקחת תרופה זו. ושאלה נוספת לגבי תוספים כמו אלטרנה או רימפמין אפשר לקחת אותם לפני השינה או שעדיף במשך היום?

03/08/2003 | 07:26 | מאת:

שלום malia אין הנחיה מפורשת אם לקחת התרופה בבוקר או בערב. ההשפעה על השינה תיתכן אולי מאופי התרופה ומהעובדה שהיא מעוררת פעילות של בלוטת התריס. אין לי מושג לגבי תוספי מזון. לימור איזנבוד