מלטונין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/07/2003 | 09:35 | מאת: דבי

האם מלטונין יכול להזיק לילדה בת 6, אם זה ניתן במינון נמוך של כרבע מיליגרם ליום? נאמר לי שזה יכול לגרום לאפילפסיה אצל ילדים, רציתי עוד חוות דעת... תודה

23/07/2003 | 11:22 | מאת: ארנון

עד כמה שידוע לי ואני לא איש מקצוע, מלטונין לא מוגדר כתרופה אלא כתוסף מזון, וניתן להשיגו במכירה חפשית בחנויות טבע. לא שמעתי על כך שיש נזק בלקיחתו ע"י ילדים. ליתר ביטחון כדאי לשאול רופא, אולי נוירולוג.

27/07/2003 | 07:34 | מאת:

שלום דבי הייתי ממליצה לשאול לפחות את רופא הילדים, למרות שמלטונין אינו תרופה, לגבי ההשפעה שלו על ילדים, מה עוד שהלקיחה אינה חד פעמית אלא לאורך זמן. לימור איזנבוד