ליבוסטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/07/2003 | 09:45 | מאת: קטי

שלום רב. אני סובלת מאלרגיה בעיניים שגורמת לי למצמץ. רופא העיניים רשם לי טיפות עיניים "ליבוסטין"(livostin).על הקופסא כתוב שאין להשתמש בטיפות למעלה מחודש .לעומת זאת , רופא העיניים אמר לי להשתמש בהן עד שייגמרו-למי לשמוע ? להוראה המפורשת שכתובה על הקופסא או לרופא? איזה נזק עלול להגרם לי אם אשתמש בליבוסטין למעלה מחודש? בתודה מראש ,קטי.

27/07/2003 | 07:32 | מאת:

שלום קטי ההוראות שעל הקופסא הן הוראות היצרן. הרבה פעמים רופא מפעיל את שיקול דעתו ומשנה אותן במעט. תוכלי לחזור לרופא לאחר חודש ולשמוע בעצתו האם להמשיך או לא. לימור איזנבוד