טיפול משולש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/07/2003 | 20:50 | מאת: אבי

שלום רב - התחלתי לפני יומיים בטיפול משולש, לאחר שנמצא הליקובקטר בקיבה. - הטיפול כולל 5 כדורים פעמיים ביום במינון: * מוקסיויט - 1 גרם. * קארין - 500 גרם. * לוסק - 20 מ"ג -שאלותיי: * האם הכדורים הנ"ל / מינון יכול לגרום לחולשה/עייפות ממנה אני סובל. * ביומיים האחרונים סובל מכאבי ראש (לא רציפים אף מטרידים) בעיקר ברקות, ובטעם לווי (מתכתי) מידי פעם , הבנתי שאלה תופעות לווי ידועות לתרופה קארין אך האם עלי לשקול להפסיק או להחליף את התרופה עם התופעות ימשכו? או שנין להמשיל בטיפול למרות תופעות אלה. - תודה רבה על ההתיחסות

27/07/2003 | 07:27 | מאת:

שלום אבי כדאי להמשיך בטיפול אם התופעות הן נסבלות. אם אינך מסוגל לסבול את כאבי הראש/הטעם המתכתי, עליך לפנות לרופא להחלפת הטיפול. לימור איזנבוד