התאמה בין מספר תרופות.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/07/2003 | 00:08 | מאת: אוה

שאלתי היא איך אפשר להצליב בין כל התרופות שאימי לוקחת ולבדוק האם קיימת בין התרופות חוסר התאמה, או אולי אסור בכלל לקחת חלק מהתרופות יחד עם האחרות, בכל אופן אני מבקשת לבדוק את התרופות ביחד כולם. אני מקווה שכתבתי את שאלתי ברור. תודה אוה נ.ב יש לי את רשימת התרופות ואשמח להעביר אליכם במידת הצורך.

20/07/2003 | 08:19 | מאת:

שלום אוה בעצם מי שאמור "לעמוד על המשמר" הוא הרופא שכותב לה את כל התרופות. גם בבית המרקחת בו אתם רוכשים את כל אותן תרופות תוכלי לקבל עצה מן הרוקחים. לימור איזנבוד

20/07/2003 | 14:32 | מאת: eva

נכון שאמור הרופא לבדוק התאמת התרופות אבל אימא שלי מקבלת סדרה שלמה של תרופות ויש בינהם קומדין-פרוקור-נורמיטן-פבוקסיל-קלונקס-נורוקס- וכדורי סלו פה נגד אנמיה. אז מה בדיוק עושה לה את ההרגשה הגרוע של חולשה ורעד ובכיות ובכלל היא אדם מאוד חולה ותשוש, למרות שבעצם היא הייתה מאוד פעילה עד לפני מספר חודשים. ולכן אני רוצה לבדוק בעצמי את ההתאמה של התרופות כי יש לי הרגשה שאכן יש לה תופעה של התנגשות בין התרופות. נ.ב שכחתי גם פוסיד היא לוקחת וגם קונורטין. אז אני באמת לא מצפה שהרופאה שלה תשב לעשות התאמה מדויקת לכל כמות התרופות הזו. תודה על התשובה המהירה. אוה