שאלה לדוקטור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/07/2003 | 20:24 | מאת: נטע

אני בתהליך הרזיה איטי וסובלת מבעיות רפואיות (תת פעילות בבלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין,) הרופא שלי המליץ לי על כדורים בשם "גלוקופאז'" שאמורים לעזור גם לירידה במשקל למרות שאינני סובלת מסכרת. רופא נוסף שהתייעצתי איתו לא המליץ מחוסר ידע על האספקט הזה של הכדורים. האם יש סיכון בשימוש בכדורים אלה לאנשים שאינם חולי סכרת,?.

20/07/2003 | 08:09 | מאת:

שלום נטע כדורים אלה מיועדים לאנשים עם בעיות סכרת, וזוהי גם ההתוויה שלה רשום הכדור. איני מכירה את הפן האחר שאת מציגה. לימור איזנבוד