גלולות ודכאון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/07/2003 | 20:43 | מאת: פרח

אני לוקחת גלולות מזה כשנה וחצי. מאז שהתחלתי לקחת גלולות אני סובלת מתסמונת קדם ויסתית קשה שנמשכת בערך יומיים בתחילת המחזור - דכאון, בכי, עצבנות, חוסר מנוחה, פחד ודאגה. הרופא ניסה להחליף לי כבר שלוש פעמים את הגלולות ללא כל שינוי התגובות שלי. אני יודעת שגלולות אמורות למתן תגובות כאלה ולא לגרום להן. האם ייתכן שאצלי הגלולות גורמות לתופעות אלו? ואם כן, מה עושים???? תודה מראש

20/07/2003 | 08:00 | מאת:

שלום פרח אין מוצא אחר למעט החלפה של הגלולות. מכיון שהגלולות מכילות הורמונים תתכן תופעה של תסמונת קדם וסתית. לימור איזנבוד