טיפול בצלקות אקנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/07/2003 | 15:15 | מאת: יוסי

שלום אני משתמש בתרופה שנקראת (MEDERMA ( CEPALIN , שהמליצה לי הרוקחת , לטיפול בצלקות אקנה וכו . ניסיתי את התרופה (משחה), אולם היא גורמת לי לגירוי מאוד חזק בפנים אחרי כמה דקות . -מה עושים , האם זה אמור להיות ככה או שאחרי כמה דקות שוטפים את הפנים במים. -כל כמה זמן ביום את ממליצה את השימוש בתרופה , אם בכלל את ממליצה לי לאחר הופעת הגירוי בעור. תודה רבה!

20/07/2003 | 07:59 | מאת:

שלום יוסי התרופה אכן משמשת לטיפול בצלקות הנגרמות מאקנה. ההוראה היא לשים אותה 3 פפעמים ביום, ויש להמנע מחשיפה לשמש בכל התקופה בה משתמשים בג'ל. אם יוצאים החוצה יש למרוח קרם הגנה בדרגה גבוהה מאד. אם התכשיר גורם לגירוי של העור, מדוע אינך פונה לרופא עור? לימור איזנבוד

30/01/2007 | 21:58 | מאת: קוסנת

אם נשארו צלקות קטנות של אקנה אחרי תקופה של 6 שנים,האם ישנן דרכות ללא כירורגיה לטפל בזה?