בטאקורטן דיליוטד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/07/2003 | 16:45 | מאת: לימור

לימור שלום בני סובל מאדמומיות באזור פי הטבעת הרופא נתן לי להשתמש במשחה זו במשך שבוע פעמיים ביום האם זה בסדר אני שואלת מכיוון שלפני חודש הוא נתן לי משחה דרמקומבין והשתמשתי בה שבועיים 3 פעמיים ביום וזה לא עזר יש מגבלה למשחות האלה האם זה לא מזיק שהשתממשתי אז בדרמקומבין ועכשיו בבטאקורטן בני בן 4 וחצי חודשיים תודה מראש לימור

17/07/2003 | 07:47 | מאת:

שלום לימור שתי המשחות שציינת מכילים חומרים ממשפחת הסטרואידים. נכון שהשימוש בחומרים ממשפחה זו הינו לתקופה מוגבלת, אלא שלעיתים אין מניעה וצריך להשתמש בהם לתקופה מעט ארוכה יותר. הסטרואידים בשתי המשחות שונים ולכן יכול להיות שאחת תעזור למרות שהאחרת לא עזרה. הרופא אמר לך להשתמש בבטאקורטן במשך שבוע, משמע הוא מתכוון שתחזרי אליו אחרי שבוע והוא יעשה הערכה למצב הילד. לימור איזנבוד