מרשם לגלולות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

11/03/2003 | 14:37 | מאת: הילה

שלום רב! אני בת 20 וסובלת מאי סדירות במחזור. קיבלתי היום בבוקר מחזור בהפתעה ואין עליי מרשם לגלולות. כמו כן, אין באפשרותי להגיע לרופא בימים הקרובים. ברשותי כרטיס מגנטי של קופ"ח כללית. 1. האם יש אפשרות לרכוש גלולות ללא מרשם רופא או עם מרשם שאינו מקורי (הועבר בפקס), באיזור ת"א? 2. האם יש אפשרות להתחיל לקחת את הגלולות החל מהיום השלישי/רביעי של המחזור? לתגובתך המהירה אודה. תודה, הילה.

12/03/2003 | 11:40 | מאת:

שלום הילה ותודה על פניתך התשובה אמנם באיחור של יום אך אני מקווה שעדיין תועיל לך. בד"כ יש לגשת לבית המרקחת עם מרשם מקורי. באם המרשם אינו מקורי (פקס), הרוקחים נוהגים לוודא טלפונית עם הרופא את המרשם. את הגלולות יש לקחת ביום הראשון למחזור לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם