חיסון נ' דלקת ריאות פנאומוקוקית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/11/2005 | 18:40 | מאת: ורד

הבוקר חוסנתי, פעם שניה לאחר 5 שנים, נ' פנאומוקוקוס. הזרוע בה הוזרק החומר כואבת עד "כמעט" משותקת ומן הסתם גם נפוחה למדי. למיטב זכרוני גם לפני 5 שנים היתה תופעה דומה, אבל לא באותה עוצמה. כמה זמן צפויים להיות כאבים נלווים כאלו? האם יש טעם לקחת משכך כאבים (פוחדת משילוב לא מוצלח. ברשותי אופטלגין.)?

16/11/2005 | 01:37 | מאת: מתמצא

שלום ורד, אין חכם כבעל ניסיון. החיסון הספציפי הזה - כואב באזור המתן - לעיתים למשך ימים אחדים. לא להיבהל. קצת לא נעים, אבל לא יותר מזה ופשוט לא לעשות עניין ולחכות עד יעבור זעם. אם מתעקשים - ניתן לקחת משהו לשיכוך כאבים, על מנת להקל. בהצלחה.