אוטריוין/קולדקס/סינופד בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

11/03/2003 | 12:54 | מאת: עדי

שלום , אני מצוננת ובחודש חמישי להריון , האם אפשר להעזר בתרופות אלה ? על רובן רשום להיוועץ ברופא המטפל , אם אפשר להפנות למידע על תרופות המותרות לשימוש בהריון , תודה מראש עדי

12/03/2003 | 23:04 | מאת:

הי עדי ותודה על פניתך התרופות המיועדות לטיפול בהצטננות מכילות בד"כ חומרים אשר נועדו להפחית גודש. חומרים אלה אינם מומלצים בזמן הריון ובזמן הנקה. חלק מהם אסורים במפורש. ולכן בכל תכשיר מסוג זה תמצאי המלצה להוועץ ברופא. לצערי לא אוכל להמליץ לך על תכשיר שיעזור למעט אקמול/דקסמול שיקלו במעט. על כל תרופה שברצונך לקחת בזמן הריון רצוי להוועץ ברופא אצלו את מבצעת את מעקב ההריון. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם