אסטרוגן פרדניזון ןאימוראן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/07/2003 | 21:30 | מאת: יעל

שלום . בהיותי ת 11 וחצי (כיום בת 22) נטלתי במשך 3 שנים גלולות למניעת היריון : פרדניזון סי (אם אינני טועה) ואסטרוגן זאת בגלל שהיו לי בעיות שונות . שאלותי שמטרידות אותי עד כה ומקווה שאמצא תשובה אליהן בזה הפורום : 1. האם ייתכן כי תהליך הגדילה שלי (הגובה שלי ) נעצר עקב נטילת גלולות אלה בזמן ממושך ככ ? 2. כחצי שנה לאחר לקיחת הגלולות התפרצה אצלי מחלת הכוליטיס (מחלת מעי דלקתית) . האם ייתכן שסיבת המחלה נובעת גם היא מנטילת אותן גלולות (זאת למרותת ששאלת המיליון מה הגורמים למחלה הנל) ? 3. כרגע אני נוטלת במשך כמה שנים את האימורן (או האזופי) . מה השלכות התרופה? אודה מאוד מאוד אם אקבל מענה לשאלותיי וגם במידה ואינך יכול לענות לי אשמח אם תפנה אותי לפורום או אתר ששם יוכלו להשיב על שאלותיי אלו בתודה ובברכה . יעל.

08/07/2003 | 18:56 | מאת: ליעל

פורום גסטרו לחולי קוליטיס / קרוהן כאן באתר http://doctors.co.il/forums/list.php?f=55

08/07/2003 | 19:54 | מאת: יעל

אוקיי תודה אבל מה בנוגע לשאלותיי לגבי הגלולות למניעת היריון ? !

08/07/2003 | 21:39 | מאת:

שלום יעל לקיחת הורמונים בגיל ההתבגרות יכולה להשפיע על הגדילה ועל הגובה. בקשר למחלה, ענית בעצמך: אין מי שיוכל לשים את האצבע במדויק על גורם המחלה. לימור איזנבוד