טרנסקל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/07/2003 | 22:54 | מאת: בן ס.

שלום עקב בעיה הדומה לתופעות ה "מנפאוזה" (התקפי חרדה,הצפות חום וכד')ולאחר שכל הבדיקות הרגילות דם,C.T הולטר וכד' נמצאו תקינות קיבלתי במשך כחצי שנה "אלפראליד", הרופאים המליצו לי לעבור "לטרנקסל". מה יתרונותיו לעומת ה"אלפראליד".מה עוד שהבעיה נצפית ע"י הרופאים להיות "איתי" מספר שנים !!! אני כיום בן 62 וכך להמשיך? תודה על תשובתך

08/07/2003 | 21:14 | מאת:

שלום בן ס. שתי התרופות שייכות לאותה משפחה. אלא שהטרנקסל הוא בעל פעילות ממושכת ולכן משפיע ליותר זמן במשך היום, מכאן שמינונו אינו גבוה ולכן "ההתרגלות" אליו פחותה והוא עדיף כאשר צריכים לקחת התרופה לאורך זמן. לימור איזנבוד