EFEXOR

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/06/2003 | 19:22 | מאת: ורד

לרוקחת שלום אני סובלת מבעיות בצוואר -עצב שנלחץ ומקרין לידיים . בעבר קיבלתי תרופת אלטרול במינון של 25 מ"ג במשך שלושה חודשים אבל לא עזר .עכשיו נתנו ליEFEXOR במינון של שני כדורים ביום של 37.5 MG. האם זה עשוי לעזור? האם ידועים לך מקרים בהם אלטרול לא עזר ואפקסור כן? כמו כן האם כשמפסיקים ליטול הכאבים חוזרים? 2

25/06/2003 | 17:47 | מאת:

שלום ורד. בהחלט שכן. האפקסור הוא דור חדש יותר של טיפולים ולכן זה יתכן. יכול להיות שכשתפסיקי יחזרו הכאבים- הדבר תלוי במקורם. לימור איזנבוד