dovobet - תופעות לוואי?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/03/2003 | 12:23 | מאת: גל

מזה שבועיים הנני משתמש במישחת dovobet , פעמיים ביום בשני המרפקים. לפני כמה ימים הופיעו מספר שלפוחיות מאוד קטנות בכף יד ימין ובאזור המותן. אני אמור להמשיך את השימוש במישחה זאת למשך שבועיים נוספים (פעם ביום בלבד). ולאחר מכן לעבור למישחה אחרת בשם dovonex למשך חודש נוסף. שאלתי היא האם בעקבות השימוש במישחה הופיעו שלפוחיות אלו וכיצד עליי לנהוג? תודה.

10/03/2003 | 22:31 | מאת:

שלום גל ותודה על פניתך לצערי לא אוכל לעזור במקרה זה אלא רק ליעץ לך לפנות לרופא המטפל על מנת שיוכל לראות את השלפוחיות ולברר את מקורן. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם