תרופה-תמוקסי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/06/2003 | 09:04 | מאת: אורלי

לצוות שלום אני בת 42 לוקחת תרופה תמוקסי באופן קבוע כבר 3 שנים בחודשים האחרונים יש לי כאבים בעצמות. לסרוגין האם זהו תופעת לוואי של הכדור? מה לעשות?

21/06/2003 | 16:37 | מאת:

שלום אורלי ישנה תופעת לוואי לטמוקסיפן של כאבים בעצמות. כאבים אלה מופיעים בד"כ בתחילת הטיפול ונעלמים עם הזמן ועם טיפול על ידי משככי כאבים. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל מכיון שאצלך מופיעים כאבים אלה אחרי 3 שנים של טיפול, ולכן אולי לא קשורים כלל לכדורים. לימור איזנבוד