אלטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/06/2003 | 02:12 | מאת: comtv

שלום רב לאחר שנה שהנני חולה בלופוס ומקבל טיפול של קורטיזונים ואנטי מלריה + משכחי כאבים החלה הרעה במצבי. בביקורי אצל הרופא המטפל לאחר אובחנתי כחולה בתסמונת CFS ופיברומיאלגיה. המלצת הרופא היה ליטול 25 מיליגרם אלטרול לפני השינה. לאחר 5 ימים של לקיחת אלטרול התחילו להופיע התקפי חרדה קשים מאוד במשך 4 ימים רצופים !!! מה שלא חויתי לא במהלך מחלת הלופוס (בשנה האחרונה) ולא בכלל חיי. כאשר האינפורצמיה עברה לרופא המטפל הוא החליט לאלתר להפסיק את האלטרול ולעבור לחצי מליגרם קלונקס שעה לפני השינה. לפני כ 4 ימים הפסקתי את האלטרול ועברתי לקלונקס. תופעת החרדה עברה כלא היתה. שאלותי בבקשה: 1. האם יכול להיות שפיתחתי התקפי חרדה קשים עקב נטילת האלוטרול? האם ידוע לך על מקרה חריג שכזה? או שזה סתם צרוף מיקרים ? 2. מכוון שביום שהחלפתי את האלטרול לקלונוקס בהמלצת הרופא נעלומו התקפי החרדה האם יש צורך עדיין ליטול את הקלונקס ? (במיוחד שידוע שהכדור ממכר !!!). 3. האם תרופה שנקראת גולופין היא רלוונטית למקרה שלי ? המון המון תודות תומר בי

15/06/2003 | 21:40 | מאת:

שלום comtv לאלטרול יכולות להיות תופעות לוואי דומות לחרדה. החלטתו של הרופא להפסיק את לקיחתו היתה נכונה. יש צורך להמשיך עם הקלונקס, כאשר עם הזמן ישקול הרופא לגבי התועלת שהוא מביא. מה זה בדיוק גולופין? לימור איזנבוד