1. רטלין 2. בדיקות ל-ADD/ADHD

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/06/2003 | 19:51 | מאת: אמא של נ.א.א.

בני בן 9.5 אובחן, לפני כשנה, כמקרה גבולי של בעיות קשב וריכוז. לא הומלץ על טיפול כלשהו. לאחרונה נראה לנו שהמצב קצת יותר קשה. שאלותי למי שיכול לעזור - 1. המלצות על בעלי מקצוע/מרכזים שיכולים לערוך בדיקה ולתת חות דעת מקצועית, חוץ מאשר תל השומר. 2. היכן ניתן לקרוא מידע על רטלין או דומיו, תופעות לווי לטווח קצר וארוך. 3. טיפול אלטרנטיבי לבעיות קשב וריכוז. תודה.

12/06/2003 | 15:33 | מאת:

שלום לאמא של נ.א.א קיימת ברמבם מרפאה של נוירולוגיה לילדים. כדאי להתייעץ שם. אם ניקח בחשבון שהאבחון נערך לפני שנה , ולך נראה שיש שינוי, שווה לעבור אבחון נוסף. שם גם יציעו לך טיפולים אפשריים, אם קיימים. לימור איזנבוד