FlexAnew

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/06/2003 | 13:33 | מאת: שרון

לימור שלום, חזרתי מבית מרקחת ושם המליצו לי בנוסף לאומגה 3 לקחת את הנ"ל (לטיפול בדלקת פרקים)ע"פ דף המידע שקיבלתי הרכיבים הפעילים הינם: נקסרוטין (NATRUL COX 2 INHIBITOR),גלוקוזאמין סולפט,כונדרואטין סולפט, סידן. בנוסף לקחת MSM RELIEF. מה דעתך ???? על עצמי - בן 30 סובל בעיקר מכפות הידיים, לא התחלתי עדיין טיפול קבוע נעזר בעיקר בויוקס 25. תודה מראש

11/06/2003 | 22:51 | מאת:

שלום שרון איני מכירה את התכשיר כי הוא כנראה משהו טבעי, ולא ממש תרופה. למה אינך פונה לרופא? לימור איזנבוד