דלקות אוזניים ונוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/06/2003 | 08:57 | מאת: לימור

תינוק בן שנה לפני חודשיים עבר ניתוח צינוריות באוזניים. עד הניתוח היה דלקת אחת ונוזלים באוזניים טופל באנטיביוטיקה. היום אחרי חודשיים כבר עם 2 דלקות מטופלות באנטיביוטיקה . האם יש משהו שניתן להמליץ עליו כאן למניעת או הפחתת דלקות אוזניים וכן נוזלים באוזניים? האם זה טיפות לאוזן או לפה? שמעתי על נרות מסוג מסוים שמניחים בתוך האוזן לא פנימה מדליקים אותם וזה גורם לאידוי הנוזלים ,האם אכן קיים פטנט כזה? אשמח לקבל כמה שיותר פירוט כגון סוג צמחים ומינרלים וכו' תודה רבה רבה

11/06/2003 | 22:44 | מאת:

שלום לימור בנוגע לתכשירים תרופתיים אני ממליצה לפנות לרופא. תכשירים אחרים כמו צמחים, מינרלים תוכלי לשאול בבתי טבע. הנרות לאזניים ניתנים לרכישה (למיטב ידיעתי) בבתי מרקחת הומאופטיים. לימור איזנבוד