אבקה למניעת הזעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/06/2003 | 22:39 | מאת: בונגי

שלום, אני משתמש בטלק פונגימון למניעת זיעה ופטריות באזור המפשעה. הבעיה היא שהחומר שמונע זיעה ונמצא בטלק הזה (אלומיניום הדרוכלורי) נכלל בו במינון נמוך יחסית (3%) וכך בפועל הטלק מונע זיעה במפשעה לפרק זמן לא ארוך וכאשר קיימת הזעה גם נגרמת אגרווציה של ה גירוי בעור. רציתי לשאול אם יש משהו אחר שמכיל מינון יותר חזק של החומר וניתן להשתמש בו למטרה זו, או פתרון חלופי אחר שיכול למנוע זיעה למשך זמן יותר ארוך למפשעות, אבל משהו עדין כלומר ללא בישומים חזקים וכד' - דאודורנטים רגילים בסטיק לבית השחי לא ממש מתאימים למפשעה וגם לא בטוח שמינון החומר בהם מספיק חזק. תודה

11/06/2003 | 22:40 | מאת:

שלום בונגי היה תכשיר בשוק (אני חושבת שעוד קיים) שנקרא חלאבילין. הוא הצליח למנוע זעה למשך פרק זמן יותר ממושך. תנסה אותו. לימור איזנבוד

09/10/2005 | 08:38 | מאת: simi

שלום רב, אני בת 41 ובשנתיים האחרונות אני מזיעה יותר ממה שזכור לי בשנים קודמות. כאישה רגישה מאוד לריחות ריח הזיעה מפריע לי ביותר. ניסיתי תקשירים שונים בעלי ריחות, ללא ריחות, עם הבטחות פרסום על כך שבמריחת התכשיר החולצות לא מוכתמות. מכולם התאכזבתי. בנוסף, אינני יודעת אם נגרם נזק לבלוטות כשאני משתמשת בתכשירים אלה. חברה שחלתה בסרטן השד נשאלה ע"י הרופא שלה "האם השתמשת בתכשירים בבית השחי למניעת זיעה?". אם אשתמש באבקה של חלבלין האים אינני מסתכנת בסתימת הבלוטות באמצעים אלה? אילו פתרונות אתם יכולים להציע לי כדי למנוע את ריח הזיעה? האם ניתוח בה בחשבון? תודה רבה סימי