plaquenil ואומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/06/2003 | 22:55 | מאת: שרון

כאחד שסובל מדלקת פרקים (בן 30 וחדש בעסק) הומלץ לי לקחת ת התרופה הנ"ל באופן קבוע 200 מ"ג פעמיים ביום. מה טיבה? אילו תופעות לוואי שכיחות יש לה ? והאם יש תרופה עדיפה ממשפחתה?? כמו כן הומלץ לי לקחת "אומגה 3" . האם זה עוזר לדלקת פרקים?? תודה מראש.

10/06/2003 | 01:00 | מאת: רונה

שלום לך, כאחת שסובלת מאד מדלקת פרקים פסוריאטית (יש מס' רב של דלקות פרקים) קיבלתי בעבר תרופות כגון: אתופן ונוספות. הנ"ל גרמו לי לצרבות איומות וכמובן שידוע שהן מזיקות לקיבה. לאחרונה אני מקבלת ויואקס 25 (יש גם 50 אך לא מומלץ) ולאמיתו של דבר אני פעילה כמו אנרג'ייזר. תשלים עם הרעיון שאין תרופה למחלה. הרבה לנסוע לבריכות הגופרית של ים המלח או דומיהם, לא להיות הרבה במקום קריר, אמבטיות חמות, אומגה 3 שמן דגים או הקפד לאכול מנה אחת של דג סלמון, טונה או מקרל (מהים הצפוני-נורווגיה) וכמובן הליכה ל"שימון" הפרקים. הכי חשוב, אל תתייאש לעולם, יש ימים קשים מאד אך ניתן להתגבר. המון בריאות לך.רונה

10/06/2003 | 12:23 | מאת: שרון

ראשית אני רוצה להודות לך על תשובתך - עודדת אותי. הובחנתי כסובל מ POLYARTHRITIS . רציתי לדעת אם ידוע לך על סוגי מזון אשר מועילים/מזיקים למחלה. כמו כן המלצה לשם של רופא לחוו"ד שניה. תודה מראש שרון