תרופות מרחיבות כלי דם.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/06/2003 | 18:12 | מאת: mili

ללימור שלום, ברצוני לדעת האם מי שמתחיל לצרוך תרופות מרחיבות כלי דם (כדוגמת איזוטרד) יהיה חייב לקחת אותם כל חייו, או שתיתכן הטבה ואז הפסקה של התרופות הנ"ל

07/06/2003 | 23:49 | מאת:

שלום mili השאלה היא מה מקור הצרות כלי הדם. אם היא משהו זמני בגלל משהו שעובר זמנית על הגוף או בגלל תרופות אחרות שנלקחות לתקופה הרי שנוכל להניח כי צריכת התרופות מרחיבות כלי הדם תהיה אף היא זמנית. אם ההצרות היא כרונית הרי שלצערי גם התרופות הן כאלה. לימור איזנבוד