פרופסיה/פרוסקרט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/06/2003 | 01:43 | מאת: סמי...

שלום רב. ברצוני לשאול מהו המינון המומלץ לנטילת כדור פרופסיה/פרוסקרט נגד התקרחות אבקש לציין שאני מקריח במצב מתקדם תודה מראש על התיחסותכם סמי.

07/06/2003 | 23:29 | מאת:

שלום סמי... הכדורים מופיעים במינון של 1 מ"ג. המינון הוא כדור אחד ליום. לימור איזנבוד

08/06/2003 | 04:03 | מאת: סמי...

ראשית תודה רבה על תשובתך. הודה לך אם תוכלי לציין את המינון המומלץ לכדור PROSCAR (שלמיטב הבנתי מגיע בקפסולה של 5 מ"ג) האם גם במקרה זה יש לקחת כדור אחד ליום או חצי כדור ? בתודה סמי.