תרופות ללחץ דם.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/06/2003 | 10:08 | מאת: Bafi

ללימור שלום, לפני כמה שנים התחלתי לקחת דרלין כמניעה למגרנה, עכשיו ברצוני להפסיק עם הכדורים. ונאמר לי שמי ש"מתחיל עם כדורים ללחץ דם חייב לקחת אותם כל החיים" האם אהיה חייבת לקחת אותם כל החיים?..

06/06/2003 | 10:10 | מאת: Bafi

המשך לשאלה על דרלין: מה תופעות הלוואי שיש ללקיחת התרופה במשך כ"כ הרבה שנים. תודה על תשובותייך.

07/06/2003 | 23:24 | מאת:

שלום Bafi זה נכון שאחרי שמתחילים לקחת תרופות נגד יתר לחץ דם קשה מאד להפסיק לקחתן. בכל מקרה ניתן להפסיק רק בפיקוח רופא ובמעקב אצלו. טיפול ממושך יכול לגרום ל- הפרעות בראיה או בשמיעה, הפרעות שינה, דיכאון והזיות. לימור איזנבוד