דחוף לגבי דרמקומבין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/06/2003 | 12:02 | מאת: לימור

בני בן 3 חודשיים היה לו תפרחת באיזור פי הטבעת הרופא נתן לא את המשחה דרמקומבין 5 מ"ג לא הגביל אותי בזמן שמוש והשתמשתי מזה שבועיים שלוש פעמיים ביום רציתי לדעת אם זה מזיק? הפצע לו נרפא ולאחר מכן שמתי לו ע.פ הרופא מופירוסין ודיזיטין במשך שבוע האם זה בסדר אני מודאגת שנתתי לא יותר מדי את התרופה דרמקומבין תודה מראש לימור

07/06/2003 | 23:10 | מאת:

שלום לימור אמנם היית צריכה לפנות לרופא לפני שהשתמשת שבועיים בתרופה מכיון שניתן היה לראות קודם שזה לא עוזר. אולם לא קרה כלום, ומכיון שאני מניחה שהכמות בכל מריחה לא היתה רבה נוכל להניח כי לא נגרם כל נזק. הרגעי... לימור איזנבוד