שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/06/2003 | 20:23 | מאת: אלינור

שלום רציתי לשאול אני צריכה לקחת אספירין 75 מ"ג עכשיו בגלל שאני לא יודעת לבלוע כדורים אני קניתי אספירין שתוסס במים עכשיו רשום שהאספירין מכיל 400 מילגרם עכשיו חתכתי את הכדור לרבע ושמתי במים האם זה בסדר ? האם באמת שבשל שחתכתי את הכדור יש בכוס רק 3/4 מהכמות ? תודה

07/06/2003 | 22:49 | מאת:

שלום אלינור. חיתוך הכדור ל-4 יוצר 4 חלקים שבכל אחד 100 מ"ג, שלהם יש את אותו אפקט כמו ה- 75 מ"ג שהורו לך לקחת. כדאי לשתות את הכדור אחרי אוכל ביחוד כשבהרכב שציינת יש גם ויטמין C שגם הוא חומצה. לימור איזנבוד