יש לי שאלה לגבי reductil

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/06/2003 | 11:26 | מאת: jenny

יש לי עודף משקל מספר שנים ו קיבלתי מ הרופאה שלי כדור זה אבל עוד לא קניתי אותו האם מישהו יודע מה ה עלות של כדור זה? ה אם הוא באמת אפקטיבי? יש לו תופעות לוואי מסוימות? תודה רבה על ה עזרה

04/06/2003 | 13:35 | מאת: yu

העלות בב"מ של מכבי היא רק 170 ש"ח ואילו פרטי כ- 380 ש"ח הכדור מאוד אפקטיבי אבל צריך גם לשנות הרגלים ןלאכול יותר בריא ולשלב פעילות גופנית שווה לנסות חודשיים ואז להחליט אם רוצים להמשיך תופעות הלוואי כולם חולפות עם הפסקת הטפול ת אין משהו מסוכן