פינסטריד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/06/2003 | 19:17 | מאת: איתן

שמעתי על כדור הפרופסיה לטיפול בהתקרחות. לאחר בדיקות רפואיות שיצאו תקינות, ביקשתי לקבל מירשם. לפני שאני חושב על לצרוך את התרופה, רציתי לברר השלכות: 1.אני עדיין לא בטוח ב100 אחוז שסיבת ההתקרחות שלי היא על רקע הורמונלי/תורשתי ולכן אני חושש שאם אקח את הכדור הוא עלול להזיק לשיער בכך שיגרום לצמיחת השיער להיות תלויה בנטילת הכדור, ואז ברגע שאפסיק הנשירה תחמיר. 2. מה ההשלכה של הפסקת נטילת הכדור? האם המצב חוזר למה שהיה לפני נטילת הכדור או מחמיר יותר? 3. וזה הכי מדאיג אותי: אני קורא ושומע יותר ויותר על אנשים שעכב שימוש בפרופסיה חלה החמרה בנשירה שלהם. ממה זה נגרם ואיך אפשר לדעת אם זה יקרה גם לי? המון תודה על העזרה

02/06/2003 | 22:04 | מאת:

שלום איתן. הבעיה בכדורים מצמיחי השיער היא שכשמפסיקים ההתקרחות חוזרת. קשה לומר באיזה דרגה תחזור ההתקרחות. לא ניתן לנבא גם אם הכדור יביא "להחמרה בנשירה" כדבריך. לימור איזנבוד