גירוד בעורף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

27/05/2003 | 15:34 | מאת: תיקי

שלום יש לי בעיה שמציקה לי זמן מה. עורי (אזור העורף) נצרב מצבע לשיער שנזל עליו. זה מגרד וגם התנפח. ניסיתי שמן עץ התה, פניסטיל ג'יל ואגיסטן. הן עזרו במעט. הנפיחות ירדה וגם פחות מגרד, אבל בכל זאת לא עוזר. אולי תוכלו להמליץ לי על משחה שתרגיע את הגירוד (כזו שלא צריך מרשם מרופא) אודה לכם מאד על עזרתםכ!!!!

28/05/2003 | 18:00 | מאת:

שלום תיקי את אמנם מבקשת עזרה ללא מרשם רופא, אך מכיון שניסית כבר כמה סוגי משחות, כל אחת בעלת מנגנון פעולה אחר, והן לא עזרו, זהו הזמן לפנות בכל זאת לרופא. לימור איזנבוד