אדוויל במהלך הנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/03/2003 | 15:16 | מאת: אפרת

האם מתור ליטול אדווי ליקוויד ג'ל בהנקה?

09/03/2003 | 22:05 | מאת:

הי אפרת ותודה על פניתך לפורום החומר הפעיל בתרופה הוא IBUPROFEN. באופן עקרוני התרופה עוברת לחלב האם(ואיתו לתינוק), ולכן למרות שאין איסור מוחלט על שימוש בתרופה בזמן הנקה הייתי ממליצה ליידע רופא לפני לקיחת התרופה. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

12/03/2003 | 08:04 | מאת: ש. הרוקחת

שלום אפרת שמי ש. ואני רוקחת. בניגוד למה שכתבה לימור, לא מומלץ להניק עם נטילת אדוויל. אדוויל עובר לחלב, ואדוויל לא מומלץ לילדים קטנים. לראיה: סירופ אדוויל לילדים, אפילו אם מדובר במינון נמוך, מותררק מעל גיל שנתיים. והמקלים ביותר גורסים חצי שנה. יש דרך יצירתית להתמודד עם הבעיה !