במה עוסק הפורום?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

27/02/2003 | 17:11 | מאת: אילן

שלום ברכות לפתיחת הפורום באתר דוקטורס ובהצלחה באילו נושאים עוסק הפורום? באיזה נושאים ניתן לשאול? גם מהם מרכיבי תרופות למשל? אשמח להסבר מפורט תודה רבה ברכות והצלחה בפורום החדש אילן

27/02/2003 | 21:53 | מאת: לימור איזנבוד

שלום אילן ותודה על פניתך לפורום. הפורום ינסה לענות על שאלות המתעוררות לגבי תרופות, אופן לקיחה שלהן, שמות שונים לאותה תרופה, אינטראקציות בין תרופתיות וכל דבר אחר שקשור לתרופות ו/או לרוקחות. לימור

27/02/2003 | 22:10 | מאת:

שלום אילן ותודה על פניתך לפורום. הפורום ינסה לענות על שאלות המתעוררות לגבי תרופות, אופן לקיחה שלהן, שמות שונים לאותה תרופה, אינטראקציות בין תרופתיות וכל דבר אחר שקשור לתרופות ו/או לרוקחות. לימור איזנבוד סגנית מנהל שירותי רוקחות מרכז רפואי רמב"ם

04/03/2003 | 09:51 | מאת:

נסיון