פטריות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/03/2003 | 14:37 | מאת: פורת גבריאל

אני מנסה להיפטר מפטריה תחת ציפורניים ברגל מאחר וניסיתי כבר את agispor mycroclear שניהם יש אכזבה האם יש דרך לפתור את הבעיה ולמנוע התפשטות בתודה

09/03/2003 | 21:03 | מאת: תמי

מנסיון אישי, אני קונה בבית מרקחת "הנשיא" בחדרה משחה שהם רוקחים בעצמם, כנראה, הכל אופן אין עליה שם רק: משחה לצפרניים. לי זה עזר פלאים. ממש אחר שימוש של ימים ספורים.

09/03/2003 | 21:25 | מאת:

שלום גבריאל ותודה על פניתך. הבעיה המרכזית בטיפול בפטריה מתחת לציפורן היא העובדה שהפטריה יושבת מתחת לציפורן ולכן כל חומר אנטי פטרייתי, יעיל ככל שיהיה, מוגבל בפעילותו בגלל בעיה טכנית שאינו מגיע פיזית לפטריה. לשם כך קיימים בשוק התכשירים המשלבים שני סוגי טיפולים: אחד ה"ממיס" את הציפורן והאחר אנטי פטרייתי. אני מתכוונת לתכשיר דוגמת אגיספוראוניקוסט. אלטרנטיבה לכך היא גזירה מירבית ככל האפשר של הציפורן אחרי שמרככים אותה במים ואז טיפול על ידי משחה/טיפות אנטי פטרייתיות. בכל מקרה חייבים לסלק את הציפורן הנגועה, ובכל מקרה הפתרון לוקח הרבה זמן. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

09/03/2003 | 21:26 | מאת:

שלום גבריאל ותודה על פניתך. הבעיה המרכזית בטיפול בפטריה מתחת לציפורן היא העובדה שהפטריה יושבת מתחת לציפורן ולכן כל חומר אנטי פטרייתי, יעיל ככל שיהיה, מוגבל בפעילותו בגלל בעיה טכנית שאינו מגיע פיזית לפטריה. לשם כך קיימים בשוק התכשירים המשלבים שני סוגי טיפולים: אחד ה"ממיס" את הציפורן והאחר אנטי פטרייתי. אני מתכוונת לתכשיר דוגמת אגיספוראוניקוסט. אלטרנטיבה לכך היא גזירה מירבית ככל האפשר של הציפורן אחרי שמרככים אותה במים ואז טיפול על ידי משחה/טיפות אנטי פטרייתיות. בכל מקרה חייבים לסלק את הציפורן הנגועה, ובכל מקרה הפתרון לוקח הרבה זמן. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

09/03/2003 | 21:26 | מאת:

שלום גבריאל ותודה על פניתך. הבעיה המרכזית בטיפול בפטריה מתחת לציפורן היא העובדה שהפטריה יושבת מתחת לציפורן ולכן כל חומר אנטי פטרייתי, יעיל ככל שיהיה, מוגבל בפעילותו בגלל בעיה טכנית שאינו מגיע פיזית לפטריה. לשם כך קיימים בשוק התכשירים המשלבים שני סוגי טיפולים: אחד ה"ממיס" את הציפורן והאחר אנטי פטרייתי. אני מתכוונת לתכשיר דוגמת אגיספוראוניקוסט. אלטרנטיבה לכך היא גזירה מירבית ככל האפשר של הציפורן אחרי שמרככים אותה במים ואז טיפול על ידי משחה/טיפות אנטי פטרייתיות. בכל מקרה חייבים לסלק את הציפורן הנגועה, ובכל מקרה הפתרון לוקח הרבה זמן. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם