מלח אנגלי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/05/2003 | 12:40 | מאת: אסתר

שלום לך מה דעתך על מלח אנגלי?האם הוא ממכר ומה יותר טוב מלח אנגלי או שמן קיק? לפעמים כשיש עצירות או קיבה קשה או שלא רוצים ללחוץ בגלל טחורים מה דעתך?ומה ההבדל בינהם רב תודות

22/05/2003 | 06:53 | מאת:

שלום אסתר שני התכשירים שציינת שונים באופן פעולתם אך מביאים לתוצאה דומה. מלח אנגלי מגרה ליצירצ קיבה, ושמן קיק מרכך אותה ובכך מאפשר התרוקנות. בכל מקרה אם השימוש הוא לעיתים רחוקות, אין בכך כל בעיה. אם השימוש הוא לעיתים תכופות יש להזהר מאפקט ממכר ומיצירת "מעיים עצלניות". לימור איזנבוד