מרשם חלופי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/03/2003 | 12:14 | מאת: תמי

שלום אני גרה כרגע בארה"ב ואני מחפשת תרופה הדומה ב מרכיביה למשחה "בטאקורטן" תוצרת TRIMA על איזו משחה תוכלי להמליץ לי שאינה מצריכה מרשם רופא. תודה רבה

09/03/2003 | 13:40 | מאת:

שלום תמי ותודה על פניתך. לצערי לא אוכל להיות לך לעזר רב. בטאקורטן מורכבת מ-בטאמתאזון שהינו חומר ממשפחת הסטרואידים. למרות שהשימוש כאן הוא למריחה על העור, בגלל אופי החומר הוא נמכר אך ורק עם מרשם רופא. מה שניתן לעשות הוא לחפש תחליף לטיפול בבעיה ממנה את סובלת אשר לא יכיל סטרואידים ובכל זאת יטפל בבעיה. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם