משחה nu-gel

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/05/2003 | 20:34 | מאת: דודי

שלום חברים, אני זקוק למשחה הנקראת nu-gel ואני לא מצליח למצא... בבתי מרקחת שבדקתי לא היה... אודה לכל מידע על המשחה ואיך ניתן למצא אותה מודה לכולכם מראש, דודי

18/05/2003 | 14:52 | מאת:

שלום דודי המשחה מיוצרת ע"י JOHNSON&JOHNSON. היא מיובאת לארץ ע"י MEDICAL ISRAEL. תנסה לאתר אותה בדרך זו לימור איזנבוד

20/05/2003 | 18:12 | מאת: דודי

לימור שלום, ראשית אני מודה לך על התיחסותך להודעתי בפורום, אך לצערי אני לא מצליח לאתר מדיקל ישראל, נסיתי באינטרנט ודרך 144 בבזק, אולי תוכלי לעזור לי עם מס' טלפון שלהם? תודה מראש, דודי